Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Nedan hittar du våra lediga tjänster.  Tryck på titeln så kommer du till annonsen i fråga. Där skickar du in din ansökan till oss. Du har även möjlighet att bifoga ditt CV och personliga brev.  Godkända filformat är pdf, doc, docx & zip.

– Lycka till!

2 sommarvikariat på Östermalm

IGS Assistans söker nu två personlig assistenter för sommarvikariat för en kund på Östermalm.

Det ena vikariatet är en tjänst på ca 43 % med blandade kväll- och nattpass.

Det andra vikariatet är en tjänst på ca 56 % med blandade dag- och kvällspass.

Passen är förlagda under perioden juni-augusti, men du behöver vara tillgänglig i maj för att gå upp till 4st intropass.

Dagpass: kl.08:00-15:00

Kvällspass: kl.15:00-22:00

Nattpass (vaken natt): kl.22:00-08:00.


Om dig:

Du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent. Du talar och skriver flytande svenska.

Du följer basala hygienrutiner noga och samvetsgrant.

Du är en person med fysisk styrka. Du uppskattar tydlighet och ärlighet. Du är lyhörd och uppmärksam på kundens behov. Ibland finns det stunder när inget särskilt behöver göras, men du ska snabbt kunna hjälpa till när det behövs. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Privata samtal på arbetstid undanbedes.

Du har erfarenhet av ventilator, hostmaskin, kateter samt mobil lyft och känner dig trygg och säker med att handskas med dessa hjälpmedel.

Om kunden:

Kunden är en kvinna i 60-års åldern med muskelsvaghet. Hon är därför rullstolsbunden och behöver hjälp med förflyttning, hygien, städning, matlagning etc. Hon tycker om att promenera, träffa vänner och gå på museum.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsvariation, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Målet är att hon ska kunna leva sitt dagliga liv och ha möjlighet att vara spontan.

Om arbetsgivaren:

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och vårt kontor ligger i Globen. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt. Samtidigt är vi måna att erbjuda våra anställda bra lönevillkor, kompetensutveckling och andra förmåner. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns (Vårdföretagarna/Kommunal).

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning, helst i oöppnat kuvert. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till IGS!

Personliga assistenter söker till kund i Skarpnäck

Är du en lugn kvinna med skinn på näsan? Kan du snabbt gå från att hålla dig i bakgrunden till att rycka in akut? Då ska du ansöka till tjänsten som personlig assistent hos IGS kund i Skarpnäck.

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

IGS söker just nu en kvinnlig assistent till en kund i Skarpnäck. Vi har nu ett behov av timvikarier som kan arbeta cirka ett pass i veckan samt kan hoppa in vid behov så som vid sjukdom eller semester.

Kunden är en kvinna i 50 års-åldern med cerebral pares som har assistans dygnet runt. Dygnets pass är fördelade enligt följande: 07:00-14:30, 14:30-22:00 och 22:00-07:00 (vaken natt). Hon har talsvårigheter och muskelkramper. Hon behöver hjälp med fysiska sysslor såsom förflyttningar (hon har lift), matlagning och städning. Hon behöver även hjälp med medicin, påklädning och hygien, samt hushållssysslor i övrigt. Hon planerar och strukturerar sitt liv själv – du som assistent hjälper till med det praktiska. Det viktigaste som assistent hos henne är att följa instruktionerna som ges av kunden. Hon kan behöva hjälp att göra anteckningar, därför är det flytande svenska som krav. Hon har ett arbete dagtid och hon rider på fritiden. Hon använder sig av en elrullstol (permobil).

Som assistent hos denna kund är det A och O att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad (är minst 18 år). Du är lågmäld, lugn och empatisk. Du kan respektera och förstå att kunden vill vara självständig och att du därför bör hålla dig i bakgrunden.

Som assistent är det viktigt att du har en stark arbetsmoral och förstår vikten av snabb återkoppling när det uppstår akuta sjukluckor.

Eftersom kunden rider och har katt kan du inte ha några pälsallergier. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent men det är bra om du läst på om vad personlig assistans innebär. Däremot är det ett krav att du har flytande svenska i tal och skrift.

Du bör ej röka eller använda starkt parfymerade produkter.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Personlig assistent, Odenplan

Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent i centrala Stockholm? Då har du kommit rätt. IGS assistans söker just nu två nya timvikarier till en kvinna bosatt vid Odenplan.

Passen är i huvudsak förlagda 8-16 samt 16-08 (varav jour ca 11 timmar).

Vi söker dig som:

 • Är kvinna
 • Talar flytande svenska
 • Kan ge god service och är noggrann
 • Är initiativtagande men lyhörd för kundens önskemål
 • Är flexibel
 • Är lugn och tålmodig

Det krävs även att du arbetat tidigare som personlig assistent. Men personkemin är av allra största vikt.

Det är också viktigt att du kan lägga mobilen åt sidan under ditt arbetspass.

Om kunden:

Kunden är en kvinna i 50 års åldern som är rullstolsbunden. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter, i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, träning, matlagning, städning, stöttning vid kundens praktik och arbete.

Hon behöver hjälp vid förflyttningar och dessa sker manuellt. Golvlift finns för nödsituationer.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Lön, ersättning och förmåner:

Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Om företaget:

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Om ansökan:

Skicka CV och personligt brev till ansokan@igsassistans.se och märk mejlet med ”KS1081”. Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Kund i hägersten söker personliga assistenter

Vi letar efter dig som vill börja att arbeta som personlig assistent på timmar men sedan eventuellt gå på en fast rad på cirka 70% preliminärt från och med 1/7/2024. Arbetstiderna på vardagar är 07-16 samt 16-00 och på helgen arbetar man 09-16 eller 16-00.

Om kunden:

Som personlig assistent är du mitt stöd så att mitt liv fungerar på bästa möjliga sätt. Jag vill själv bestämma vad och hur, men behöver hjälp för att kunna planera och genomföra allt. Jag är en aktiv och glad tjej men begränsad i rörelse och tal. Jag använder elrullstol och är ofta ute och rör på mig. Jag går på daglig verksamhet och ibland på sjukgymnastik. Mina intressen består i att träffa kompisar, chatta, gå ut och dansa, samt resa. Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbeten. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, eftersom jag p.g.a. vissa talsvårigheter ofta behöver hjälp med detta. Det är också ett plus om du har ett visst mått av dataintresse.

Om arbetsplatsen:

Du kommer att ingå i en liten grupp assistenter som har ett nära samarbete med varandra, sin kund, sin arbetsledare och sin arbetsgivare.

Om dig:

Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad.

Eftersom du kanske inte kommer att arbeta så ofta är det viktigt att du har erfarenhet av personlig assistans eller annan omsorgsverksamhet sedan tidigare.

Det ingår en del stillasittande mellan varven. Det är viktigt att du kan hantera detta på ett professionellt sätt.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden mellan 30-55 år, men personlig mognad är viktigare än ålder.

Om arbetsgivaren:

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Om ansökan:

Skicka både CV och personligt brev via mejl eller via vår hemsida.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Övrigt:

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Personlig assistent i centrala Hässelby

Är du nattmänniska och bor i Hässelby? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta korta pass under tiderna kl.22:00-01:00 samt 23:00-01:00. Det handlar om insatser för dubbelassistans. Meriterande är om du även är intresserad av att hoppa in på andra pass vid sjukdom och ledighet.

Obs! Du börjar som timanställd men det finns en ledig tjänst på dessa korta pass.

Om kunden och arbetsuppgifterna

”M” som är en 60-årig kvinna som delar lägenhet med sin man och katt i Hässelby Villastad. ”M” har ett omfattande rörelsehinder och har behov av assistans dygnet runt. ”M” kommunicerar genom en taldator och genom otydligt tal. Därför är det viktigt att du har en god grund i svenska språket.

I arbetsuppgifterna ingår att assistera i alla, både planerade och oplanerade, moment i ”M:s” liv. Dels ingår nära personlig assistans, såsom intimhygien, munhygien samt påklädning. Dels när ”M” åker på olika aktiviteter som exempelvis semester på Öland. Utöver detta ingår allt i ett hem förekommande uppgifter.

Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i ”M:s” liv. Egenskaper som beskriver dig är att du är ansvarsfull, både gentemot ”M:s” behov, men också i förhållande till dina kollegor vad gäller arbetsuppgifternas utförande. Vidare är du tålmodig, dvs att du tar dig tid att lyssna in ”M:s” behov och önskningar, inte stressar upp dig och är beredd på att ändra i planeringen om det behövs. Din empati yttrar sig genom din förmåga att sätta dig in i en annan persons situation samt att du kan lyssna in andras önskemål. Du ska till din natur vara en lugn person som kan öka tempot om situationen kräver det. Det är också viktigt att du har ett uttalat ordningssinne i de arbetsuppgifter du utför. Det är ett plus om du tycker om musik och har humor. Har du körkort är det en merit! Däremot är det ett krav att kunna cykla och simma. Kunskap om akvarieskötsel är också väldigt meriterande.

På grund av det nära assistansbehovet är endast kvinnliga sökanden aktuella.

Om du passar in på ovanstående beskrivning och blir ”en i gänget” kommer du arbeta i en engagerad och entusiastisk assistentgrupp som sätter ”M” och hennes behov i första rummet.

Personlig mognad och livserfarenhet är premieras. Det är mycket meriterande om du bor nära nordvästra Stockholm.

Sök endast om du bort inom rimligt avstånd!

Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Individuell lönesättning. Arbetsgivare blir IGS assistans AB.

Obs! Giltig legitimation måste visas innan avtal skrivs.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Kvinnliga assistent till kund i Enköping

IGS Assistans AB söker en personlig assistent som vill ha ett arbete som går att kombinera med annat jobb eller studier. Någon som vill arbeta 08:30-09:30 +18:00-19:00 på vardagar och 09:00-10:00 +18:00-19:00 på helgerna på fast rad men också hoppa in vid ledighet och sjukdom.

Kunden är en man i 70-års åldern drabbad av ryggskada. Assistansbehovet gäller hjälp med allt praktiskt som förekommer i en människas liv. Det gäller bl.a. hygien, matbestyr och allmänna hushållsgöromål. Du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller vårdbiträde.

Som person är du flexibel, serviceinriktad, lyhörd, positiv och inte är rädd för att ta ansvar. I dessa tider är det även oerhört viktigt att du kan dina basala hygienrutiner. God svenska i tal och skrift är ett krav då kunden behöver stöd med bl.a. vårdkontakter. Undersköterskeutbildning samt utbildning i lyftteknik är meriternade.

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Mejla din ansökan (CV och personligt brev) och märk den med ”1045”.

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Stockholm

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Du kommer arbeta vid sjukdom och ledighet samt dom lediga passen som finns i schemat. Det är önskvärt att du är intresserad av att vara anställd i minst två år framöver, gärna längre.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent. Däremot behöver du kunna tala och skriva flytande svenska. Det är också oerhört viktigt att du följer basala hygienrutiner noga och samvetsgrant.

Du som söker är en person med fysisk styrka och skinn på näsan. Du uppskattar tydlighet och ärlighet. Du är lyhörd och uppmärksam på kundens behov. Ibland finns det stunder när inget särskilt behöver göras, men du ska snabbt kunna hjälpa till när det behövs. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Privata samtal på arbetstid undanbedes.

Meriterande är om du har erfarenhet av ventilator, hostmaskin samt mobil lyft.

Kunden är en kvinna i 60-års åldern med muskelsvaghet. Hon är därför rullstolsbunden och behöver hjälp med förflyttning, hygien, städning, matlagning etc. Hon tycker om att promenera, träffa vänner och gå på museum. Hon har dygnet-runt assistans med pass fördelade 08:00-15:00, 15:00-22:00, 22:00-08:00 (vaken natt).

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsvariation, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Målet är att hon ska kunna leva sitt dagliga liv och ha möjlighet att vara spontan.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning, helst i oöppnat kuvert. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns (Vårdföretagarna/Kommunal).

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till IGS!

Personlig assistent åt en flicka i Skärholmen

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder som är bosatt i Skärholmen. Vi söker efter dig som är en kvinna, du ska vara minst 25 år gammal och du ska ha erfarenhet inom autism. Som person är du trygg, stabil och påhittig. Du ska vara öppen för olika fritidsaktiviteter så som simning och långa promenader.

Kunden är en ung tjej som är 17 år gammal. Hon har nedsatt förmåga att kommunicera, svårt att göra sig förstådd och förstå andra.

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa och stödja henne i alla de situationer som hon befinner sig i under sitt liv, mat, medicin, hygien, klädnad, lek, träning, tröst, aktiviteter osv. Samvaro med övriga familjemedlemmar är en viktig del i hennes liv. Arbetet utgår från familjens bostad i Skärholmen.


Om tjänsten

Timvikarie sökes som kan arbeta vardags eftermiddagar, från kl.16.00 till kl.21.00. Du ska även kunna arbeta helger mellan kl.08.00-20.00.

Om arbetsgivaren

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar alternativt beställ och få det snabbare via kivra.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Duktiga och engagerade sommarvikarie sökes!

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder goda lönevillkor och kompetensutveckling till våra anställda.

Vi söker 2 sommarvikarier till en 39-årig man med diagnos autism och kognitiv funktionsnedsättning.

För tjänsten är det önskvärt att du är en man i god fysisk form som tycker om nya utmaningar och har förmåga att arbeta lösningsfokuserat. Stor vikt läggs dock vid din personliga lämplighet och mognad.

Du kommer arbeta dubbelt med en erfaren assistent inom ramen av 07-22.

Arbetet innebär kvalificerad omvårdnad och allt som förekommer i det dagliga livet såsom personlig hygien, matlagning, städning och tillsyn.

B-körkort är meriterande, men inget krav.

Anställningsomfattning och tillträde

Sommarvikariat ca 30 timmar per vecka med tillträde from 240601.

Lön

Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-30.

Personliga assistenter åt en kund i Södertälje

Just nu söker IGS Assistans 2 personliga assistenter åt en kund i Södertälje.

Vi söker både dag och nattassistenter!

Möjlighet till fast tjänst på schemarad finns, cirka 75% vardera. Dock så börjar du alltid som timanställd för att både du och kunden ska kunna känna efter om ni matchar.

Du ska kunna börja omgående och det är en fördel om du bor i samma område.

Du ska inte vara allergisk mot djur.


Om kunden:

Kunden är en kvinna som behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Hon talar o tänker dock själv och därmed behöver hjälp med att utföra det hon behöver göra fysiskt.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift så att ni kan kommunicera obehindrat men även så att du kan hjälpa kunden att skriva.

Kravprofil:

 • Du är flexibel, noggrann, lyhörd samt professionell.
 • Du är lättlärd och ser fram emot att lära dig nya saker.
 • Du talar god svenska, däremot behöver det inte vara ditt modersmål.
 • Du ställer gärna upp när det behövs.
 • Du förstår innebörden av att ha tystnadsplikt.
 • Du är rökfri, eller kan vara det under hela ditt arbetspass.
 • Du har god fysik för att utföra förflyttningar.

Krav:

 • Erfarenhet av personlig assistans
 • Undersköterskeutbildning (Bevis från Socialstyrelsen kommer behöva uppvisas)


Övrigt:

Kunden är infektionskänslig så basala hygienrutiner och munskydd är A och O. Körkort är en merit men inget krav. Vi välkomnar ansökningar från både kvinnor och män i alla åldrar. Om du blir aktuell för tjänsten så kommer du att få gå intron tillsammans med en ordinarie assistent innan du börjar arbeta självständigt.

Registerutdrag är ett måste. Beställ redan nu:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

  Intresseanmälan


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.