Välkommen till en ansvarsfull assistansanordnare!

IGS Assistans erbjuder dig en assistans grundad på inflytande, insyn, respekt och kompetens!

När du letar efter en pålitlig assistansanordnare är IGS Assistans det perfekta valet. Med snart 25 års erfarenhet inom personlig assistans har vi en välfungerande administration. Vi erbjuder dig möjligheten att själv styra din assistans på ett sätt som passar just dig bäst.

IGS Assistans – Din pålitliga assistansanordnare

Vi fokuserar på dina individuella behov och önskemål när det gäller din assistans. Hos oss är det du som bestämmer hur mycket du vill vara delaktig i planeringen och genomförandet av din assistans. Vårt erfarna team med kund- och personalansvariga samt bemanningsansvariga finns tillgängliga för dig så snart du ingått ett avtal med oss. Vi hjälper dig med allt från rekrytering och bemanning till att organisera personalmöten och hantera andra personalfrågor.

Vi behandlar alla med respekt och värme och uppmuntrar alla att vara sig själva. Som ett medelstort företag tar vi oss tid att lyssna och förstå varje kunds unika behov för att säkerställa ett framgångsrikt samarbete. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att vi gör allt vi kan för att ge dig en välfungerande assistans.

Vi arbetar långsiktigt och förstår vikten av förtroende och tillit mellan kund och assistansanordnare. Därför strävar vi alltid efter att vara professionella i alla våra kontakter med kunder, assistenter och andra personer som vi kommer i kontakt med. Vi anser att alla människor förtjänar att bemötas med respekt och värdighet.

Din assistans i fokus

Vi prioriterar en öppen dialog med dig som kund, särskilt vid uppstarten av ditt assistansuppdrag. Endast du kan berätta för oss hur du vill ha din assistans. Hos oss har du alltid tillgång till all information som rör din assistans. Inflytande är en självklarhet för oss, och vi ser till att du är delaktig i allt från schemaläggning till hantering av din budget.

Varje kund hos oss har en egen ekonomi för sin assistans, vilket underlättar planeringen av resor, utbildningar och andra aktiviteter som ska täckas av ersättningen. Vi hjälper dig att ansöka om förhöjt belopp eller utökad assistans om det behövs, och vi samarbetar regelbundet med advokat- och juristbyråer som är specialiserade på assistansfrågor för att säkerställa att du får den hjälp du behöver.

För bästa möjliga assistans har vi följande ledord

Insyn: Vi erbjuder full insyn i din assistans och ser till att du har tillgång till all relevant information. Det innebär att du har öppen tillgång till alla dokument och rapporter som rör din assistans, vilket ger dig möjlighet att vara fullt informerad och delaktig i din assistans.

Inflytande: Du har möjlighet att påverka alla aspekter av din assistans, från budget till rekrytering och schemaläggning. Du väljer hur mycket du vill göra själv med allt ifrån rekrytering och schemaläggning till att hålla i personalmöten mm. Vi ser till att du ges verktygen och stödet du behöver för att kunna ta aktiva beslut som påverkar din assistans på ett meningsfullt sätt.

Respekt: Vi bemöter alla med respekt och värdighet i alla våra möten. Vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande miljö där varje individ känner sig sedd, hörd och respekterad oavsett bakgrund eller situation.

Kompetens: Vi är stolta över vår höga kompetens inom assistansområdet och ser till att våra medarbetare är välutbildade och kunniga. Genom kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling säkerställer vi att vi alltid kan erbjuda dig den bästa möjliga assistansen baserad på senaste forskning och praxis.

Kvalitetsutveckling: Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra processer och rutiner för att säkerställa hög kvalitet i allt vi gör. Genom regelbundna utvärderingar och feedback från både kunder och medarbetare strävar vi efter att ständigt förbättra vårt arbete och leverera en assistans av högsta möjliga standard.

Vår styrka

Vår styrka ligger i vår breda kompetens inom assistansområdet. Vi har erfarenhet från olika perspektiv bland vår administrativa personal. Alla våra medarbetare har egen erfarenhet av assistans. Allt från att jobbat som assistent, vara assistansberättigad till att driva IGS Assistans i snart 25 år. Det gör att vi kan erbjuda dig en helhetslösning som är anpassad efter dina behov och önskemål. Vi är väl insatta i assistansens olika aspekter och använder vår erfarenhet för att kontinuerligt förbättra vår verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din assistans!

  Lämna in intresseanmälan
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Fördelar med att vara kund hos oss

  • Du kommer till en seriös och pålitlig assistansanordnare! Vi visar gärna vårt tillstånd från IVO, som kontrollerades och förlängdes april 2023…
  • Du har alltid full insyn i allt som har med din assistans att göra.
  • Du kan välja att få hjälp av våra duktiga rekrytering -och bemanningsansvariga med hela processen kring rekrytering av nya assistenter och schemaläggning. Men du kan även välja att göra det mesta själv.
  • Du får tillgång till egen kund- och personalansvarig som hjälper dig med allt från att hålla personalmöten, resultatsamtal, planera resor m.m.
  • Du har tillgång till IGS jour som är bemannad dygnet runt. Det innebär att du har möjlighet att få hjälp att hitta vikarier vid akuta luckor. Det betyder också att du och dina assistenter alltid kan nå någon om det skulle hända något allvarligt, även du som inte valt att få hjälp med bemanning.
  • Du har egen budget och får varje månad ett utfall så du kan se var pengarna gått till.