Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Nedan hittar du våra lediga tjänster.  Tryck på titeln så kommer du till annonsen i fråga. Där skickar du in din ansökan till oss. Du har även möjlighet att bifoga ditt CV och personliga brev.  Godkända filformat är pdf, doc, docx & zip.

– Lycka till!

Aktuella tjänster

Personlig assistent som trivs att pyssla i hemmet sökes

Nu letar vi efter någon som vill arbeta dagtid/förmiddagar 20 h/vecka.

Dina arbetsuppgifter

Kunden är en man på 44 år som bor i Jordbro. Han behöver hjälp med påklädning och hygien. Du ska finnas där som hans förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort om han inte haft sin funktionsnedsättning. Det är bra om du trivs med att pyssla hemma då det ingår städning, matlagning m.m. i arbetsuppgifterna.

Om dig

Du är en kvinna i åldern 35-55 som är trygg i dig själv och trivs i en hemmamiljö med lugnt tempo. Du ska gärna tycka om att laga mat och göra det fint i hemmet. Erfarenhet som personlig assistent eller inom omvårdnad är meriterade. Du ska helst bo i närheten av, eller ha lätt att ta dig till Jordbro.

Om ansökan

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via hemsidan (se nedan), mejl (ansokan@igsassistans.se) eller vanlig post (se postadressen längst ned på sidan). Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

OBS! Märk din ansökan med “Hemma i Jordbro”.

Lön

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Kvinnliga vikarier till kvinnlig kund i Skarpnäck

IGS Assistans AB söker efter vikarier till vår kund i Skarpnäck.

 

Dina arbetsuppgifter

Kunden är en kvinna i 40 års-åldern med cerebral pares. Hon har talsvårigheter och muskelkramper. Hon behöver hjälp med fysiska sysslor såsom förflyttningar (hon har lift), matlagning och städning. Hon behöver även hjälp med medicin, påklädning och hygien, samt hushållssysslor i övrigt. Ingen planering eller initiativtagande från assistent önskas. Kunden förklarar själv via tal eller mobilen vad hon behöver hjälp med och du hjälper henne att genomföra det praktiskt. Hon behöver även hjälp med att formulera sig skriftligt. Hon har ett arbete dagtid och hon rider på fritiden. Hon använder sig av en elrullstol (permobil). Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

 

Om dig

Det är viktigt att du trivs med att arbeta som vikarie och är flexibel. Vilket betyder att du kan ställa upp vid kort varsel genom att du antingen bor nära eller har bil och kan ta dig snabbt till kunden. Helst ska du kunna ta alla typer av pass (dag/kväll/natt/helg). Det är även viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad (är minst 18 år). Du är lågmäld, lugn och empatisk. Du kan respektera och förstå att kunden vill vara självständig och att du därför bör hålla dig i bakgrunden. Eftersom kunden rider och har katt kan du inte ha några pälsallergier. Du ska ha minst 6 månaders erfarenhet inom vårdomsorgen eller som personlig assistent. Du behöver även kunna tala och skriva flytande svenska.

Om ansökan

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via hemsidan (se nedan), mejl (ansokan@igsassistans.se) eller vanlig post (se postadressen längst ned på sidan). Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

OBS! Märk din ansökan med “Vik i Skarpnäck”.

Lön

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Manliga assistenter sökes!

 

Personlig assistent / Personal Assistant / Assistante Personal

Kommun: Stockholm Yrke: Personlig assistent
Publicerad: 19 april 2018 Ansök senast: 31 maj 2018
Anställningsform:  Vanlig anställning , Tillsvidare , Heltid Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal tjänster: 2

Om dig

Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, pålitlig, lyhörd och flexibel samt värnar om min personliga integritet. En bra kommunikationsförmåga är en egenskap som jag värdesätter högt. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har en bred kulturell kompetens, t.ex. erfarenheter att ha bott i andra länder, resor och/eller att du har ett annat ursprungsland. Det är även meriterande om du har intresse och kunskaper för träning, kost och hälsa, massage, möjligheter att resa, speciellt på vintertid till varmare klimat. En positiv livsinställning och humor är ett stort plus.

Jag är lukt – och infektionskänslig och det innebär bl.a. att du inte kan använda parfymer eller parfymerade produkter eller ha luftvägsinfektioner när vi är tillsammans. Endast manliga sökanden mellan 18- 45 år Arbets- och livserfarenheter var du har kommit i kontakt med olika människor och miljöer. Ett plus är om du har jobbat inom vården, social service eller i övriga serviceyrken. Men personkemin och kommunikations förmågan är allra viktigast ! Språk: Du bör tala något / några av nedanstående språken:

Din profil

Språk

Meriterande

Engelska
Spanska
Portugisiska
Finska
Svenska

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Jag är en man med andningsproblematik och jag behöver personlig assistans. Jag har många intressen, bl.a. träning, språk, resor, film, musik, olika kulturer och samhällsfrågor. Jag bor centralt i innerstan med bra kommunikationer. Som personlig assistent arbetar du i mitt hem och du är mina förlängda armar och ben. Du gör det som jag själv skulle ha gjort utan min funktionsnedsättning. Arbetet innebär bl. a. hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning, hjälp med träningen och olika sociala aktiviteter och annat som ingår i mitt liv.


Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Om anställningsvillkoren

Det finns möjligheter för heltid, deltid eller jobba extra vid behov.

Arbetsplats

Södermalm
118 64 STOCKHOLM

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

www.igsassistans.se

Kontaktinformation

Företagets adress

Arenavägen 33 plan 4
121 25 Stockholm-Globen

Postadress

BOX 49
121 25 STOCKHOLM-GLOBEN
Sverige

Telefonnummer

0855680387


Sök jobbet senast den 31 maj 2018

Om ansökan

Mejla CV samt personligt brev till ansokan@igsassistans.se och skriv referens “SÖDERMALM”. Send CV and personal letter to ansokan@igsassistans.se and write reference “SÖDERMALM”.

Ansökningssätt

Ansökningsreferens

“SÖDERMALM”

Noggrann och lugn personlig assistent sökes

IGS Assistans AB söker efter en personlig assistent till vår kund på Östermalm.

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är mellan 30-50%. Men vi söker även vikarier.

Kunden du kommer att arbeta hos är en kvinna på 69 år som sitter i rullstol och bor tillsammans med sin katt på Östermalm. Du kommer därför att vara hennes förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort om hon inte haft sin funktionsnedsättning. Arbetet innebär bland annat hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Det ingår även viss dokumentering.

 

Om dig

Du är en lugn och noggrann person som också är lyhörd och flexibel. Du värdesätter personlig integritet och visar detta i ditt arbete genom att visa respekt för kunden och hennes ägodelar. Du har med fördel intresse av matlagning och blommor. Lite humor skadar inte heller.

Det är viktigt att du tidigare har arbetat som undersköterska eller personlig assistent. Det är också av stor vikt att du har kunskap om diabetes och blodsockertagning eller är snabb på att lära dig om detta. Vidare är du van att arbeta med lift och talar/skriver flytande svenska. Du måste även kunna hantera mobil, dator och Word.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden mellan 25-55 år.

Om ansökan

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via hemsidan (se nedan), mejl (ansokan@igsassistans.se) eller vanlig post (se postadressen längst ned på sidan). Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

OBS! Märk din ansökan med “Östermalm”.

Lön

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Betryggande personlig assistent till pojke i Jordbro

Betryggande personlig assistent till pojke i Jordbro

IGS Assistans AB söker efter en personlig assistent till vår kund i Jordbro. Kunden är en tolvårig glad pojke med Downs syndrom.

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är mellan 30-50%. Det finns möjlighet att jobba extra när ordinarie assistenter är frånvarande vid sjukdom, VAB och övrig ledighet. Du ska arbeta med en tolvårig glad pojke med autism som behöver hjälp med det mesta i hans vardag, både måste-saker och roligheter.

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa och stödja honom i alla de situationer som han befinner sig i under sitt liv, mat, medicin, hygien, klädnad, lek, träning, tröst, aktiviteter osv. Samvaro med övriga familjemedlemmar är en viktig del i hans liv. Arbetet utgår från familjens bostad i Jordbro.

Om dig

Vi ser gärna sökanden upp till 25 år gamla, som gillar musik.

Du ska vara helt rökfri och bor i rimlig närhet av Jordbro. Du tänker dig att arbeta under en längre tidsperiod då det är viktigt för kunden att skapa en långvarig relation med sin assistent.

Du kan teckenspråk eller är snabb på att lära dig det. Kan läsa och skriva svenska då dokumentation ingår som arbetsmoment.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och/eller utbildning inom barnområdet. Dock det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att god personkemi uppstår mellan dig och barnet samt övriga familjemedlemmar.

Om du blir aktuell för anställning måste du enligt gällande lag lämna ett belastningsregisterutdrag för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder innan du kan börja din tjänst. För att du ska kunna börja din anställning så snart som möjligt är det en fördel om du har ett giltigt registerutdrag eller om du ansöker om detta i samband med att du söker denna tjänst (http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/).

Om ansökan

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

OBS! Märk din ansökan med “Jordbro”.

Lön

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansök om tjänst


* = obligatoriska fält

Du kan även gå till Platsbankens hemsida och fyll i “IGS Assistans” på sökrutan”, så är du alltid uppdaterad om det finns lediga tjänster hos oss.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.