Är du student eller söker ett extra jobb under vinterhalvåret och vill arbeta med att hjälpa personer med olika funktionsvariationer?

Då är detta rätt för dig! Vi söker nämligen vikarier till alla våra kunder runt om i Stockholmsregionen för Jul och Nyår med möjligheten att få en fastschemarad i framtiden.

Om dig:

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig efter olika personer och deras behov. Och vi ser helst att du som söker studerar vård och omsorg eller har någon form av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom vården. Även du utan erfarenhet men med ett stort engagemang är välkommen att ansöka till oss.

Arbetsuppgifter:

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem och du är kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Arbetet innebär bl. a. hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv.

Ansökan:

Ansökan sker digitalt. Vi kan inte ta emot ansökan skriftligt. Vid ansökan anger du ref KS 4000. Bifoga CV, Personligt brev.

Har du någon av nedanstående utbildning komplettera gärna med ditt examensbevis/diplom.

Utbildad Undersköterska, specialistundersköterska eller sjuksköterska.

Enbart sökanden över 18 år kan arbeta hos oss, bör ej vara pälsdjursallergier då flertalet kunder har husdjur.

 

Arbetsgivare:

IGS Assistans grundades år 2000 och har 21 års erfarenhet inom personlig assistans.

Vi är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan