Om företaget:

Är du en lugn kvinna med skinn på näsan? Kan du snabbt gå från att hålla dig i bakgrunden till att rycka in akut? Då ska du ansöka till tjänsten som personlig assistent hos IGS kund i Skarpnäck.

IGS söker just nu kvinnliga vikarier till en kund i Skarpnäck främst för att täcka semester och föräldraledighet under sommaren. För rätt person kan det även finnas möjlighet till ett vikariat (nattpass) under hösten på ca 45 %.

Kunden har dygnet-runt-assistans och passen är fördelade enligt följande: 07:00-14:30, 14:30-22:00, 22:00-07:00.

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårds bidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet:

Som assistent hos denna kund är det A och O att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad (är minst 18 år). Du är lågmäld, lugn och empatisk. Du kan respektera och förstå att kunden vill vara självständig och att du därför bör hålla dig i bakgrunden.

Som assistent är det viktigt att du har en stark arbetsmoral och förstår vikten av snabb återkoppling när det uppstår akuta sjukluckor.

Eftersom kunden rider och har katt kan du inte ha några pälsallergier. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent. Däremot behöver du kunna tala och skriva flytande svenska.

Du bör ej röka eller använda starkt parfymerade produkter.

Kunden är en kvinna i 40 års-åldern med cerebral pares. Hon har talsvårigheter och muskelkramper. Hon behöver hjälp med fysiska sysslor såsom förflyttningar (hon har lift), matlagning och städning. Hon behöver även hjälp med medicin, påklädning och hygien, samt hushållssysslor i övrigt. Hon planerar och strukturerar sitt liv själv – du som assistent hjälper till med det praktiska. Det viktigaste som assistent hos henne är att följa instruktionerna som ges av kunden. Hon kan behöva hjälp att göra anteckningar, därför är det flytande svenska som krav. Hon har ett arbete dagtid och hon rider på fritiden. Hon använder sig av en elrullstol (permobil).

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Vid ansökan: Ange KS 1039 i ämnes raden.

 

Välkommen in med din ansökan! 🙂

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan