Igs Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Enköping

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal jobb: 2

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

 • Personlig assistent – Mindre än 1 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande

 • Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg

Språk

Krav

 • Svenska

Meriterande

 • Engelska

Om jobbet

IGS Assistent söker dig som vill ha ett arbete som går att kombinera med annat jobb eller studier. Kunden är en man i 60- års åldern drabbad av ryggskada. Assistansbehovet gäller hjälp med allt praktiskt som förekommer i en människas liv. Det gäller bl.a. hygien, matbestyr och allmänna hushållsgöromål. Du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller vårdbiträde.

Som person är du flexibel, lyhörd, positiv och inte är rädd för att ta ansvar. I dessa tider är det även oerhört viktigt att du kan dina basala hygienrutiner. God svenska i tal och skrift är ett krav. Engelska är en merit.

Det ingår många korta pass med dubbelassistans. Du ska helst vara tillgänglig vardagar mellan 08:30-9:30 eller 18:00-19:00 för detta syfte, men även helger kl. 09.00-10.00 samt kl. 18.00-19.00. Det kan även bli aktuellt med ett längre dag-pass mellan kl. 08.30-14.30 en vardag i veckan. Annars är det främst under sommaren samt vid ordinarie assistenters sjukfrånvaro som längre pass är tillgängliga för vikarier.

IGS Assistans är ett privat företag med 20 års erfarenhet i branschen. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal.

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.så skicka din ansökan redan idag till ansokan@igsassistans.se ange Ref KS 1045

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Deltid

Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Enköping i Uppsala län

Arbetsgivaren

Igs Assistans AB

 

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Jobba hos oss?

  Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

  Fyll i en intresseanmälan