Om jobbet

En personlig assistent sökes till ”M” som är en 59-årig tjej som delar lägenhet med sin man och katt i Hässelby Villastad. ”M” har ett omfattande rörelsehinder och har behov av assistans dygnet runt. ”M” kommunicerar genom en taldator och genom otydligt tal. Därför är det viktigt att du har en god grund i svenska språket.
I arbetsuppgifterna ingår att assistera i alla, både planerade och oplanerade, moment i ”M:s” liv. Dels ingår nära personlig assistans, såsom intimhygien, munhygien samt påklädning. Dels när ”M” åker på olika aktiviteter som exempelvis semester på Öland. Utöver detta ingår allt i ett hem förekommande uppgifter.
Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i ”M:s” liv. Egenskaper som beskriver dig är att du är ansvarsfull, både gentemot ”M:s” behov, men också i förhållande till dina kollegor vad gäller arbetsuppgifternas utförande. Vidare är du tålmodig, dvs att du tar dig tid att lyssna in ”M:s” behov och önskningar, inte stressar upp dig och är beredd på att ändra i planeringen om det behövs. Din empati yttrar sig genom din förmåga att sätta dig in i en annan persons situation samt att du kan lyssna in andras önskemål. Du ska till din natur vara en lugn person som kan öka tempot om situationen kräver det. Det är också viktigt att du har ett uttalat ordningssinne i de arbetsuppgifter du utför. Det är ett plus om du tycker om musik och har humor. Har du körkort är det en merit! Däremot är det ett krav att kunna cykla och simma. Kunskap om akvarieskötsel är också väldigt meriterande.
På grund av det nära assistansbehovet är endast kvinnliga sökanden aktuella.
Om du passar in på ovanstående beskrivning och blir ”en i gänget” kommer du arbeta i en engagerad och entusiastisk assistentgrupp som sätter ”M” och hennes behov i första rummet.

Ansökan:
Du erbjuds en timanställning, där du till en början kommer arbeta dubbelt tillsammans med en annan assistent. Därefter kommer du främst hoppa in vid sjukdom och andra tillfälliga behov. Passen är primärt förlagda: 08:30-16:00, 16:00-22:00, 22:00-08:30 med dubbel 11:00-16:00.
Störst behov har vi av assistenter som kan arbeta 11-16, 16-22 eller 11-22. Personlig mognad och livserfarenhet är premieras.
Sök endast om du bort inom rimligt avstånd!

Vid ansökan ange ref: KS 1076. Alla ansökningar sker digitalt!

Företaget:
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Individuell lönesättning. Arbetsgivare blir IGS assistans AB.
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. De har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. De lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan