Assistenter

Nancy Obada, Personlig assistent.

Jag har jobbat som personlig assistent på IGS Assistans sedan 2008. Under dessa år har jag känt mig väldigt trygg med min omgivning. Jag har varit med på åtskilliga olika vidareutbildningar i t ex brandskydd, första hjälpen, ergonomi, lyftutbildning, diabetes, mm. När det gäller själva jobbet, uppskattar jag verkligen IGS rättvisa löner till personalen och långsiktiga schemaplanering. Man får en mycket bra översikt av vad som förväntas att bli gjort, och kan planera sitt eget liv med goda marginaler. IGS personalpolicy är att ha en stimulerande arbetsmiljö, friskvård, årlig läkarundersökning för nattpersonal, sociala sammankomster, mm. Om jag undrar över något inom vår verksamhet, har jag varje gång fått gehör för mina frågor och en god respons.

NancyObada-Personlig assistent

Anna Hansson, Arbetsledare och personlig assistent.

Jag heter Anna Hansson, är 38 år och bor på Gotland. Jag arbetar som arbetsledare/personlig assistent åt en man med autism och vår personalgrupp består av 7 personer.

För ett par år sedan insåg jag att vi var tvungna att se över vår arbetssituation då vårt dåvarande bolag ville skära ner på personalstyrkan med en person, det skulle ha inneburit en för stor arbetsbelastning på oss andra och flera i personalen var beredda att söka annat jobb på grund av detta. Den som hade förlorat mest på detta hade ju varit vår brukare såklart, så då tog jag kontakt med Irina på IGS eftersom jag hört att det skulle vara bra.

Jag blev från första samtalet väl bemött och idag har vår brukare kvar alla sina assistenter som han har känt länge, vilket är ovärderligt för honom. Vi är alla väldigt nöjda!

Anna Hansson

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan