Sekretesspolicy vid användning av denna webbplats

IGS Assistans AB jobbar ständigt med frågor rörande skyddet av den personliga integriteten. Vår webbplats är krypterad med HTTPS/SSL-certifikat för utökad säkerhet.
Vid besök av vår webbplats accepterar du lagring av kakor antingen via aktivt godkännande eller fortsatt användning av hemsidan och godkänner vår sekretesspolicy vilket innebär att du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy. Detta gäller även när du använder kontaktformulär på hemsidan.

Kakor är en eller flera datafiler med text som sparas i din webbläsare. Det finns två permanenta och temporära kakor. De temporära kakorna kallas även för sessioner. Permanenta kakor lagras som en fil på din dator eller mobil under en viss tid. Dessa kan du radera själv via din webbläsare. Även servern som hanterar webbplatsen kan radera dessa. Sessioner lagras tillfälligt och försvinner så fort du stänger ner din webbläsare på din enhet.

Vi använder kakor och sessioner för att kunna ge dig som besökare en bättre webbplatsupplevelse. Sessionerna används för att hantera kontaktformulär och förbättra upplevelsen på fler enheter. Detta genom att ändra hemsidans utseende beroende på vilken enhet du nyttjar för att besöka hemsidan. Kakorna används för att hjälpa dig som besökare att ta del av denna information och ge dig möjlighet att se villkoren för användningen av hemsidan. Kakor måste även lagras på din dator vid användning av kontaktformulären på vår hemsida för att skydda IGS Assistans AB från spam av robotar.

Genom att aktivt trycka på knappen “Jag accepterar” godkänner du att vi placerar kakor på din enhet samt resterande villkor för denna policy. Du har möjlighet att besöka vår webbplats utan att kakor lagras på din enhet genom att inaktivera kakor i din webbläsare innan du besöker vår webbplats. Det finns en stor risk att din webbplatsupplevelse blir sämre när du brukar vår hemsida om du sätter på den inställningen.

Se nedan manual för att hantera kakor för de mest kända webbläsarna.
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari
Edge
Opera
Internet Explorer
Post- och telestyrelsen är tillsynsmyndighet på området och lämnar ytterligare information om kakor på sin webbplats, http://www.pts.se

IGS Assistans AB, org.nr. 556768-0318, Box 49, 121 25 Stockholm-Globen, 08-556 803 87 är Personuppgiftsansvarig för alla uppgifter som samlas in genom webbplatsen.
Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du nyttjar kontaktformulär som skickar e-post eller liknande då du själv valt att lämna informationen till oss. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte efter den åtgärd som du har önskat av oss eller enligt vad som krävs enligt lag och sparas inte längre än nödvändigt för att fullfölja dess syfte.

När du skickar en kontaktförfrågan, söker lediga tjänster, blir kund med mera kan du behöva lämna vissa personuppgifter, såsom namn, adress, personnummer, IP-adress, telefonnummer, e-postadress och faktureringsinformation. Om du lämnar dina personuppgifter till IGS Assistans AB samtycker du till behandling av dem i enlighet med denna policy.

Du kan dra tillbaka ditt medgivande när som helst för att vi använder dina personuppgifter eller begära rättelse av dina personuppgifter som vi har tillgänglig. Om du är kund hos oss behöver vi dina uppgifter i enlighet med vårt avtal samt för att kunna tillgodose det. Du kan skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@igsassistans.se med information om de personuppgifter du önskar ändras eller raderas. Om du har lämnat dina personuppgifter till oss samt önskar få veta vilka personuppgifter vi har kan du begära ut dessa en gång per år kostnadsfritt.

IGS Assistans AB kan vara tvungna att vidarebefordra dina personuppgifter till underleverantörer om det anses nödvändigt för att fullfölja din efterfrågade tjänst. Dina personuppgifter har möjlighet att hamna hos servrar utanför Sverige som EES för att nyttjas, lagras eller behandlas där. Detta gäller speciellt vid användning av kontaktformulären på denna webbplats.

Personuppgifter kan även lämnas ut om så föreskrivs i lag, förordning eller myndighetsbeslut. Personuppgifter kommer inte att överföras om inte IGS Assistans AB är tvungna eller tillåtet att göra det enligt lag eller när så krävs i syfte att hantera vår verksamhet. Dina personuppgifter sparas så länge som bedöms nödvändigt med hänsyn till syftet med behandlingen om inte annat framgår av denna policy.

Innehållet delas med följande underleverantörer
Loopia AB, Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås Org.nr: 556633-9304
De är en hostingleverantör som tillhandahåller våra driftservrar för webbplatserna.

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”).
Vår hemsida använder Google reCAPTCHA. Tjänsten skyddar hemsidan från missbruk av kontaktformulären från så kallade spammejl av robotar och ser till att besökarna av hemsidan som nyttjar kontaktformulären faktiskt är riktiga individer. Den kräver att få lagra kakor på din enhet vid användning av kontaktformulären på hemsidan. Du godkänner detta vid användning av kontaktformulären.

Vår webbsida nyttjar även Google Analytics samt Google Tag Manager
Google Analytics är ett statistikverktyg som registrerar vilka webbsidor besökarna använder sig av. Därefter lagrar de datan för att sedan kunna presentera denna statistik för webbplatsägarna.
Google Tag Manager är ett system som hanterar taggar eller på engelska ”tags”. Dessa är som snippets av JavaScript och skickar information till tredjeparter från antingen er webbsida eller applikation.

Dataöverföringar via internet eller annat nätverk garanterar inte oinskränkt säkerhet. IGS Assistans AB vidtar därför de åtgärder som är möjliga för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas tryggt och i enlighet med denna policy mot otillbörlig åtkomst, förändring samt förstörelse.

För fler frågor kontakta oss på IGS Assistans AB, org.nr 556773-8372 per e-post: dataskydd@igsassistans.se

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan