Så jobbar vi

Från första kontakten med IGS Assistans ska du som assistent känna dig välkommen. Här nedan följer olika led i din väg in i företaget och vad du kan förvänta dig av IGS Assistans:

Ansökan om jobb

Din ansökan, inklusive personligt brev och CV, tas om hand av våra kompetenta bemanningsansvariga. Vi behandlar alla dina personuppgifter enligt GDPR.

Anställningsintervju

Är du en potentiell assistent till någon av våra kunder blir du snart kallad till en professionellt utformad anställningsintervju.

Kundträff

Efter anställningsintervjun kommer den bemanningsansvariga kontakta den kund du är tänkt att jobba hos och bokar en kundträff mellan er två.

Anställningsavtal

Blir du i nästa steg utvald av kunden skriver vi ett anställningsavtal med dig som gäller även för introduktionspassen. Du får också utförlig information om IGS Assistans.

Introduktionspass

En garant för att du klarar av arbetsuppgifter är att du går vid sidan av en erfaren personlig assistent. I samband med introduktionen hos kunden får du en arbetsplatsbeskrivning och arbetsuppgifter.

Schemaläggning

Som anställd hos IGS Assistans får du tillgång till en bemanningsansvarig, som ger dig ett arbetsschema i samråd med kunden.

Personalvård

Till ditt förfogande har du också en professionell kund- och personalansvarig som sköter det löpande och årligen återkommande arbetet: personalmöten, utvecklingssamtal, lönesamtal, utbildningar, mm.

Infobrev

Varje månad får du vårt Infobrev, som uppdaterar dig om de senaste nyheterna inom IGS Assistans och assistansfrågor.

Företagshälsovård och friskvård

IGS har ett samarbetsavtal med Previa, Sveriges största företagshälsovård, och beställer utbildningar, handledningar och andra arbetsrelaterade tjänster av dem. Som anställd hos IGS Assistans har du rätt till friskvårdsersättning.

Gemensamma aktiviteter

Du som jobbar hos IGS Assistans är varmt välkommen till vår årliga kompetensdag, vårt traditionella julbord, samt jubileumsfiranden.

I alla dessa led, och även i moment som inte går att förutse, kan du räkna med att du får stöd av ett professionellt team med över 20 års arbetserfarenhet inom assistansbranschen.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan