Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Nedan hittar du våra lediga tjänster.  Tryck på titeln så kommer du till annonsen i fråga. Där skickar du in din ansökan till oss. Du har även möjlighet att bifoga ditt CV och personliga brev.  Godkända filformat är pdf, doc, docx & zip.

– Lycka till!

Aktuella tjänster

Sommar/höst i Skarpnäck, personlig assistent

Om företaget:

Är du en lugn kvinna med skinn på näsan? Kan du snabbt gå från att hålla dig i bakgrunden till att rycka in akut? Då ska du ansöka till tjänsten som personlig assistent hos IGS kund i Skarpnäck.

IGS söker just nu kvinnliga vikarier till en kund i Skarpnäck främst för att täcka semester och föräldraledighet under sommaren. För rätt person kan det även finnas möjlighet till ett vikariat (nattpass) under hösten på ca 45 %.

Kunden har dygnet-runt-assistans och passen är fördelade enligt följande: 07:00-14:30, 14:30-22:00, 22:00-07:00.

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårds bidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet:

Som assistent hos denna kund är det A och O att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad (är minst 18 år). Du är lågmäld, lugn och empatisk. Du kan respektera och förstå att kunden vill vara självständig och att du därför bör hålla dig i bakgrunden.

Som assistent är det viktigt att du har en stark arbetsmoral och förstår vikten av snabb återkoppling när det uppstår akuta sjukluckor.

Eftersom kunden rider och har katt kan du inte ha några pälsallergier. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent. Däremot behöver du kunna tala och skriva flytande svenska.

Du bör ej röka eller använda starkt parfymerade produkter.

Kunden är en kvinna i 40 års-åldern med cerebral pares. Hon har talsvårigheter och muskelkramper. Hon behöver hjälp med fysiska sysslor såsom förflyttningar (hon har lift), matlagning och städning. Hon behöver även hjälp med medicin, påklädning och hygien, samt hushållssysslor i övrigt. Hon planerar och strukturerar sitt liv själv – du som assistent hjälper till med det praktiska. Det viktigaste som assistent hos henne är att följa instruktionerna som ges av kunden. Hon kan behöva hjälp att göra anteckningar, därför är det flytande svenska som krav. Hon har ett arbete dagtid och hon rider på fritiden. Hon använder sig av en elrullstol (permobil).

Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Vid ansökan: Ange KS 1039 i ämnes raden.

 

Välkommen in med din ansökan! 🙂

Personlig assistent till man i Jordbro

Igs Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Haninge

Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

 • Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning

Meriterande

 • Gymnasial utbildning

Språk

Krav

 • Svenska

Meriterande

 • Turkiska

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nu en timvikarie/ personlig assistent till en man bosatt i Jordbro.

Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider!

Det är korta arbetspass som är spridda över hela dygnet. Därför är det viktigt att du bor i Jordbro.

Kunden är en man i 49 års åldern som bor i Jordbro. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka.

 

Du som söker måste uppfylla följande krav:

 •  Du talar flytande svenska.
 •  Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
 •  Du kan laga mat.
 •  Du är lyhörd och flexibel.
 •  Du är noggrann och självgående.

 Meriterande:

 • Du har B-körkort.

 

Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.

Lön, ersättning och förmåner

Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.

Om företaget

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

www.igsassistans.se

Skicka din ansökan till ansokan@igsassistans.se och märk mejlet med ”KS1067”. Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Haninge i Stockholms län

 

Personlig assistent i Enköping, korta pass morgon och kväll

Igs Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Enköping

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal jobb: 2

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

 • Personlig assistent – Mindre än 1 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande

 • Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg

Språk

Krav

 • Svenska

Meriterande

 • Engelska

Om jobbet

IGS Assistent söker dig som vill ha ett arbete som går att kombinera med annat jobb eller studier. Kunden är en man i 60- års åldern drabbad av ryggskada. Assistansbehovet gäller hjälp med allt praktiskt som förekommer i en människas liv. Det gäller bl.a. hygien, matbestyr och allmänna hushållsgöromål. Du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller vårdbiträde.

Som person är du flexibel, lyhörd, positiv och inte är rädd för att ta ansvar. I dessa tider är det även oerhört viktigt att du kan dina basala hygienrutiner. God svenska i tal och skrift är ett krav. Engelska är en merit.

Det ingår många korta pass med dubbelassistans. Du ska helst vara tillgänglig vardagar mellan 08:30-9:30 eller 18:00-19:00 för detta syfte, men även helger kl. 09.00-10.00 samt kl. 18.00-19.00. Det kan även bli aktuellt med ett längre dag-pass mellan kl. 08.30-14.30 en vardag i veckan. Annars är det främst under sommaren samt vid ordinarie assistenters sjukfrånvaro som längre pass är tillgängliga för vikarier.

IGS Assistans är ett privat företag med 20 års erfarenhet i branschen. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal.

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.så skicka din ansökan redan idag till ansokan@igsassistans.se ange Ref KS 1045

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Deltid

Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Enköping i Uppsala län

Arbetsgivaren

Igs Assistans AB

 

Personlig assistent till 26-årig tjej i Södertälje

Igs Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Södertälje

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal jobb: 2

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

 • Personlig assistent – 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Krav

 • Gymnasial utbildning

Språk

Krav

 • Svenska

Körkort

Krav

 • B

Om jobbet

Vem vi söker:

Just nu söker IGS Assistans söker två personliga assistenter åt en kund i Södertälje. Båda tjänsterna är tillsvidare, så kallad ”Så länge assistansuppdraget varar”. Den ena tjänsten är en nattjänst i genomsnitt 30 timmar per vecka, medan den andra är dag och kvällstjänst i genomsnitt 35 timmar per vecka. Det är en fördel om du bor i samma område kan börja omgående.

Om kunden:

Jag är en rullstolsburen tjej på 25 år som bor ensam. Jag har en muskelsjukdom som gör mig fysiskt svag och därför behöver jag hjälp med det mesta i min vardag. Jag talar o tänker dock själv och därmed behöver hjälp med att utföra det jag behöver göra fysiskt, som min kropp tyvärr begränsar mig från att klara av.

Det är viktigt att du har erfarenhet av hjälpmedel som lyft mm.

Jag är intresserad av matte, data och skapande. Jag gillar att umgås med vänner, titta på filmer, lyssna på musik, lägga pärlplattor och sist men inte minst att rita och måla.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift så att vi kan kommunicera obehindrat men även så att du kan hjälpa mig skriva.

Kravprofil:

 • Du är flexibel, noggrann, lyhörd samt professionell.
 • Du är lättlärd och ser fram emot att lära dig nya saker.
 • Du talar god svenska, däremot behöver det inte vara ditt modersmål.
 • Du ställer gärna upp när det behövs.
 • Du förstår innebörden av att ha tystnadsplikt.
 • Du är rökfri, eller kan vara det under hela ditt arbetspass.
 • Du har god fysik för att utföra förflyttningar.

 

Meriterande:

 • Erfarenhet av epilepsi
 • Undersköterskeutbildning
 • Körkort B
 • Grundläggande matlagning

 

Övrigt:

Kunden är infektionskänslig så basala hygienrutiner och munskydd är A och O. Vaccination mot Covid-19 är ett krav. Körkort är en merit men inget krav. Vi välkomnar ansökningar från både kvinnor och män i alla åldrar. Om du blir aktuell för tjänsten så kommer du att få gå intron tillsammans med en ordinarie assistent innan du börjar arbeta självständigt.

Registerutdrag är ett måste. Beställ redan nu:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Arbetsgivaren:

Din arbetsgivare kommer att vara IGS Assistans. IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen (Stockholm).

Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!

Individuell lönesättning, kollektivavtal med Kommunal.

Vi hanterar ansökan löpande så skicka din ansökan redan idag till ansokan@igsassistans.se ange Ref KS 1075

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Deltid

Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Södertälje i Stockholms län

 

Sommar som assistent i centrala Hässelby

Om jobbet:

Bor du i eller nära Hässelby och vill jobba mycket i sommar titta hit!
En personlig assistent sökes till ”M” som är en 60-årig tjej som delar lägenhet med sin man och katt i Hässelby Villastad. ”M” har ett omfattande rörelsehinder och
har behov av assistans dygnet runt. ”M” kommunicerar genom en taldator och genom otydligt tal. Därför är det viktigt att du har en god grund i svenska språket.
I arbetsuppgifterna ingår att assistera i alla, både planerade och oplanerade, moment i ”M:s” liv. Dels ingår nära personlig assistans, såsom intimhygien, munhygien
samt påklädning. Dels när ”M” åker på olika aktiviteter som exempelvis semester på Öland. Utöver detta ingår allt i ett hem förekommande uppgifter.
Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i ”M:s” liv. Egenskaper som beskriver dig är att du är ansvarsfull, både gentemot ”M:s” behov, men
också i förhållande till dina kollegor vad gäller arbetsuppgifternas utförande. Vidare är du tålmodig, dvs att du tar dig tid att lyssna in ”M:s” behov och önskningar,
inte stressar upp dig och är beredd på att ändra i planeringen om det behövs. Din empati yttrar sig genom din förmåga att sätta dig in i en annan persons situation
samt att du kan lyssna in andras önskemål. Du ska till din natur vara en lugn person som kan öka tempot om situationen kräver det. Det är också viktigt att du har
ett uttalat ordningssinne i de arbetsuppgifter du utför. Det är ett plus om du tycker om musik och har humor. Har du körkort är det en merit! Däremot är det ett krav
att kunna cykla och simma. Kunskap om akvarieskötsel är också väldigt meriterande.

På grund det nära assistansbehovet är endast kvinnliga sökanden aktuella.

Om du passar in på ovanstående beskrivning och blir ”en i gänget” kommer du arbeta i en engagerad och entusiastisk assistent grupp som sätter ”M” och hennes
behov i första rummet.
Du erbjuds en timanställning, där du till en början kommer arbeta dubbelt tillsammans med en annan assistent. Därefter kommer du främst hoppa in vid sjukdom
och andra tillfälliga behov. Passen är primärt förlagda: 08:30-16:00, 16:00-22:00, 22:00-08:30 med dubbel 11:00-16:00.
Personlig mognad och livserfarenhet är premieras. Det är mycket meriterande om du bor nära nordvästra Stockholm.

Sök endast om du bort inom rimligt avstånd!
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Individuell lönesättning. Arbetsgivare blir IGS assistans AB.
Obs! Giltig legitimation måste visas innan avtal skrivs.

Om oss:
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. De har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid
Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. De lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder
utbildningar och friskvårds bidrag till sina anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Vid ansökan ange referens:  Sommar som assistent i Hässelby

 

Ansök om tjänst


  * = obligatoriska fält

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Du kan även gå till Platsbankens hemsida och fyll i ”IGS Assistans” på sökrutan”, så är du alltid uppdaterad om det finns lediga tjänster hos oss.

  Är du i behov av personlig assistans?

  Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.