Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Nedan hittar du våra lediga tjänster.  Tryck på titeln så kommer du till annonsen i fråga. Där skickar du in din ansökan till oss. Du har även möjlighet att bifoga ditt CV och personliga brev.  Godkända filformat är pdf, doc, docx & zip.

– Lycka till!

Aktuella tjänster

Personlig assistent till en kvinna

Om oss
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker ett utvecklande och givande arbete samt för kunder som önskar en god kvalité på sin assistans. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag och främsta resursen är vår kompetenta personal. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Om kunden
Kunden är en 49 årig kvinna som bor i Liljeholmen. Kunden har Bechterew sjukdom som innebär en kronisk, progressiv, smärtsam inflammatorisk sjukdom som angriper främst nedre delen av ryggraden och sacroiliacalederna. Kunden har även reumatism, benskörhet, astma, sömnapne och starka allergier.

Om dig
Vi behöver dig som har minst ett års erfarenhet som personlig assistent. Utbildning inom vården är en klar fördel.
Du har lätt att lära dig och besitter en god koncentrationsförmåga.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Du har tålamod och ett bra humör.
Du är en kvinna, icke rökare samt att du inte har några pälsdjur hemma p.g.a. kundens allergier.

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Arbetet innebär bl. a. hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv.

Ansökan
Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.
Lön
Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med kommunal.

Tjänstgöringsort
Stockholm

Tim-vikarie som personlig assistent åt funktionshindrad ung kvinna.

Jag är en funktionshindrad kvinna på 39 år. Nu söker jag Dig som kan hoppa in omgående som vikarie och assistera mig med allt praktiskt i mitt liv i mitt hem.

Arbetet består i att assistera mig med praktiska saker jag inte klarar själv. I arbetet ingår allt i från hygien till shoppingrundor. Du hjälper mig med att förbereda lunch, ibland mata, toalettbesök m.m. Utomhus åker jag mestadels i min elrullstol, men behöver ibland manuell rullstol som Du då puttar. Inomhus går jag för det mesta. Jag tycker om att gå ut och fika, gå på bio, shoppa och umgås med vänner.
Jag vill att du är positiv, lugn och flexibel. Du är öppen, social och idérik och samtidigt har förståelse och lyhördhet för min vilja till självbestämmande. Du bör vara i min ålder med en mogen karaktär. Det är bra om Du har erfarenhet av, eller vet vad assistentyrket innebär. Jag ser helst att Du som söker är intresserad av arbeta hos mig under en längre tid och inte bara under en period. Jag vill att Du är flexibel och kan hoppa in på extrapass ibland om jag ska ut på någon aktivitet t.ex. utekväll med kompisar, bio eller konsert. Det är bra om du bor i Husby, Kista, Akalla, Solna eller Sundbyberg.

Välkommen till ett arbete med trivsam, humoristisk stämning och låg personalomsättning.

Arbetstid/Varaktighet
Dag- och kvällstid vardagar. Ibland inhopp på andra tider.

Lön
Timanställning. Kollektivavtal finns.
Ansökan
Enbart skriftliga ansökningar. Märk ansökan “Husby”.

Tjej på 27 år i Norrtälje söker personal

Tjej på 27 år i Norrtälje med CP, autism och ADHD söker personal

Söker ett par personer,  en deltid/extra, och en heltid med möjlighet till utveckling och arbetsledaransvar, till viss del, ifall allt känns rätt.  Vi arbetar ständigt med kvalitetssäkring och vill ha dig som brinner för människors möjlighet att leva fullt ut. Vi vill kunna ge kvalitet, trygghet, arbetsglädje och stabilitet. För både dig och tjejen du kommer att arbeta hos.

Det är viktigt att du trivs och verkligen vill arbeta som personlig assistent, det är grunden för att det ska fungera.

Erfarenhet och kunskap kring autism är ett plus. Har du studerat beteendevetenskap, ledarskap och/eller specialpedagogik så är det en enorm tillgång.

Körkort ett måste och djurvana krävs.

Utbildning och handledning får du regelbundet. (samarbete med lära.se)

Arbetstider och arbetsuppgifter varierar. Sovande jour ingår.

Tjejen behöver stöd/hjälp med det mesta. Hon är aktiv med Kennel, som författarinna, modell ibland, tränar mycket fysiskt, älskar trädgårdsarbete och reser utomlands ett par gånger om året.Just nu håller hon på och skapar sig en karriär som den förebild hon är. Skriver också på sin andra bok.

Integritet är viktigt!

Skicka ansökan samt personligt brev till: rekrytering1021@igsassistans.se

Medarbetare till vår vikariepool!

10 platser.

Vill du arbeta extra som vikarie hos oss på dina villkor? Vi anpassar oss efter ditt schema och du markerar själv in veckovis när du kan jobba. Det betyder att du själv bestämmer över ditt schema och dina arbetstider. Du blir endast inringd när vi vet att du är tillgänglig.

Även om du står i vikariepoolen så kan du arbeta hos endast en kund om det fungerar bäst och behovet där är stort.

Introduktionspass tillsammans med erfaren personal sker hos alla nya kunder.

Vi har kunder i dessa orter i Sverige: Enköping, Landvetter,Upplands Väsby, Rimbo, Stockholm,Uttran och Visby.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig efter olika personer och dess behov. Det är ett krav att du har jobbat som personlig assistent eller liknande i minst ett år tidigare.

Det är även ett krav att du talar och skriver flytande svenska då vissa av våra kunder har tal och skrivsvårigheter.

Det är meriterande  om du har B-körkort med tillgång till egen bil.

IGS Assistans erbjuder anställda i vikariepoolen bra lönevillkor och friskvårdssubvention.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent arbetar du där kunden befinner sig, kan vara hemma, på arbetet, eller ute på någon fritidsaktivitet. Vi brukar säga att du är kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning.
Arbetet innebär bl. a. personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor, följa med på aktiviteter och annat som ingår i kundens liv.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad.

Övrigt

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då flertalet kunder har husdjur.

Ansökan

Ange referens Vikariepool

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Anställningsomfattning och tillträde

Timvikarie vid behov om ca 8-30 timmar/månaden och upp till 70 % under sommaren. Tillträde omgående.

Lön

Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Tjänstgöringsort

Stockholm

Arbetsgivaren

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie vid behov om ca 8-30 timmar/månaden och upp till 70 % under sommaren.

Ansök om tjänst


* = obligatoriska fält

Du kan även gå till Platsbankens hemsida och fyll i “IGS Assistans” på sökrutan”, så är du alltid uppdaterad om det finns lediga tjänster hos oss.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.