Att vara kund till IGS Assistans

Välkommen som kund till Sveriges vassaste assistansföretag!

När du väljer IGS Assistans som assistansanordnare lovar vi dig att:

– Vi är prisvärda: Samtidigt som vi ger dig en assistans av högsta kvalitet är vi mycket måna om dina medel, inte minst genom en mycket låg administrationsavgift.

– Vi ger mänsklig värme: Hos oss är kunden verkligen sedd och varmt bemött. Att vi inte är ett storföretag gynnar ett mera personligt bemötande.

– Vi erbjuder transparens: Kunden är alltid välkommen till oss för att ta reda på allt som gäller dennes assistans, inklusive frågor rörande assistansersättningens förbrukning.

– Vi är individanpassade: Valfrihet, självbestämmande, inflytande och delaktighet respekteras och tas tillvara i varje steg i assistansuppdraget.

– Vi garanterar trygghet för kunden: Vi jobbar mycket med assistansrelaterade processer och rutiner. Det gör att vi kan upptäcka och åtgärda det som inte fungerar bra snabbt.

– Vi erbjuder kontinuitet och långsiktighet: När vi åtar oss ett assistansuppdrag jobbar vi målmedvetet så att kunden har en förstklassig assistans livet ut.

– Vi högaktar kundens integritet: Vi jobbar ständigt med kvalitetsfrågor, speciellt med värnandet av kundens integritet, både hos kontorspersonal och assistenter.

– Vi erbjuder engagemang och seriositet: Tillit och förtroende är något vi skapar tillsammans hela tiden, bland annat genom att vara jordnära och ärliga. Vi söker enbart seriösa kunder och assistenter som vill bli en del av oss.

– Vi är självkritiska och välkomnar kritik: Vi strävar efter att göra vårt bästa hela tiden, men erkänner också när vi inte lyckas med det. Förbättringsviljan utmärker oss.

Kolla våra tjänster och kontakta oss så berättar vi mer om IGS Assistans!

Varmt välkommen!

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan