Stig Inganäs

Redovisningsekonom

Stig Inganäs

Arbetsområde

Jag är redovisningsekonom på IGS Assistans och arbetar med de externa kunderna. Jag jobbar i dag med kundernas löpande bokföring, kontoavstämningar, månadsbokslut, årsbokslut och företagsdeklarationer. Jag kommer även i kontakt med myndigheter och organisationer t ex Skatteverket, Pensionsvalet och företagens revisorer.

Bakgrund

Mina högskolestudier ledde till att jag blev civilekonom. Jag började min bana som revisorsassistent, för att sedan byta sida. Jag har jobbat inom det privata näringslivet med olika branscher, senast inom IT-branschen. Jag har i stort sett jobbat med allt inom redovisning, exklusive ren löneadministration. Inom IT har jag haft befattningarna redovisningschef, ekonomichef och controller.

Varför IGS?

Det var dags att vända blad och se något nytt. Jag ville få jobba med siffror från ax till limpa och se någon helt annan verksamhet och lära känna nya människor. Förutom siffror så är mycket nytt för mig. Började på IGS i januari 2014.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.jobbahososs

Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan