Alexis Gainza

Vice VD, kund- och personalansvarig,
arbetsmiljöansvarig

Alexis Gainza

Arbetsområde

Jag är Vice VD och arbetsmiljöansvarig på IGS Assistans. Jag ansvarar bland annat för bearbetningen av företagets handlingsprogram och uppfyllandet av dess målsättningar. Jag är dessutom involverad i de praktiska sysslorna kring företagets tillväxt, såsom framtagande av nya arbetsprocesser och rutiner och särskilt i arbetet med kvalitetssäkring.

Bakgrund

I grund och botten har jag min utbildningsbakgrund inom humaniora. Jag har ett djupt intresse för samhällsfrågor. Empatin är ett centralt begrepp inom dessa områden, och detta har jag burit med mig in i mitt arbete på IGS Assistans. Förutom allt jag lärt mig på egen hand, har jag gått många givande kurser inom assistans- och ledarskapsområdet.

Varför IGS Assistans?

Jag var med vid starten av IGS Assistans och har vuxit som människa i takt med företagets utveckling. IGS Assistans har gett mig glädjen av många intressanta personliga möten. Min livssyn  och mycket i mitt fritidsengagemang kretsar kring ämnet människans frihet. Jag vill i mitt arbete på IGS Assistans vara med att praktiskt skapa förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina livsdrömmar och ta till vara sin rätt att vara medborgare som alla andra.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan