« Nyheter

Annie Lööf (C): ”Livet som helhet måste fungera.”


Intressegruppen för assistansberättigade, Ifa, har tagit initiativet att träffa alla politiska partier för att ta reda på deras ställningstagande kring personlig assistans. Först i kön blev Annie Lööf, Centerpartiets ledare, som utfrågades den 20:e januari.

Annie Lööf redovisade Centerpartiets syn på huvudmannaskapet och hur ett statligt ansvar kan bidra till likvärdiga behovsbedömningar över hela landet, vad som behöver göras för att förbättra förutsägbarheten, kontinuiteten och rättssäkerheten inom assistansen, samt inte minst det högaktuella ämnet ”ändrade förhållanden”.

Se hela framställningen genom att trycka på denna länk.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan