« Nyheter

Moha Frikraft ger ut boken “Synlig fast osynlig”


Moha Frikrafts bok

Moha Frikrafts bok

Det är ett stort nöje för IGS att informera om ytterligare en författare bland våra kunder. Denna gång heter den berörda Moha Frikraft och hon har nyligen utgivit alstret “Synlig men ändå osynlig- en dotters tankar om sina ‘pappor'”. Enligt hennes egna utsagor beskriver boken “egna tankar och upplevelser kring:

Hur det var att växa upp i en trygghet med en plastpappa som sedan totalförstördes i panik och ångestattacker efter att min mamma separerade och allt bara försvann i min värld.

Hur det var att i vuxen ålder få kontakt med min biologiska pappa som visade sig vara en missbrukare och hur jag gick in i ett medberoende som förstörde min livslust helt.”

Men sin svåra bakgrunds till trots ämnas Moha med detta verk påverka andra i positiv och konstruktiv riktning. Något som med författarinnans egna ord lyder bokstavligen så här:  “Med boken så vill jag vara en förebild för både unga och gamla människor. Som jag har förstått så är det många som lever med otrygghet, bristande tillit, känner sig oälskade och bortvalda samt lever i ett medberoende. Jag vill visa att det går att hitta kraften i all smärta eftersom jag själv med psykolog och en anhörigterapeut tagit mig en bra bit mot ett friare liv.  Idag går jag hos en coach och hittar mer och mer kraft som finns hos mig. Jag vill visa att det finns vägar till ett bättre liv.”

Den unga författarinnan Moha Frikraft (f.d. Paanen) är född den 13 december 1989 i Köping, och bland hennes många intresse förekommer djur, örter, bokskrivande, träning samt hälsan. Som personliga gåvor räknar Moha dessutom CP-skadan, ADHD och Aspebergers Syndrom.

Samtidigt som Moha får våra varmaste gratulationer passar vi på att berätta för de intresserade att “Synlig men osynlig” kan införskaffas antingen genom att skicka ett mejl till författarinnan: rockmoha_89@hotmail.com (250 kr plus frakt) eller via Adlibris (313 kr) eller Bokus (292 kr).

 

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan