« Nyheter

IGS uppmärksammat i Enterprise magazine: ”Personlig assistans så som du önskar den”


Irina Gainza, VD:n för IGS Assistans AB, blev intervjuad i senaste upplagan av Enterprise magazine (april 2016). Irina berättar för tidningen inte bara om vilka förväntningar kunder, aktuella som potentiella, ska ha när de valt eller är på väg att välja IGS som assistansbolag. Utan hon ger även viktiga tips om moment assistansberättigade ska tänka på vid val av assistansfirma.

Naturligtvis glädjer vi oss av fortsatt intresse för vårt företag och det faktum att ett medelstort bolag sticker ut och syns allt mer.

Och apropå synas mer: för att se hela artikeln på Enterprise magazines hemsida klicka på nedanstående länken:

Personlig assistans så som du önskar den

För att se hela tidningen med artikeln om IGS klicka på länken nedan och bläddra framåt:

Enterprise magazine, april 2016

Sist men inte minst, ett stort tack till vår kund Moa och Anno, arbetsledare tillika assistent, som frivilligt ställde upp med foto och verkligen utstrålade värme och glädje, ingen bristvara annars på IGS.

 

 

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan