« Nyheter

IGS Assistans på Stora ledarskapsdagen


Irina Gainza, VD för IGS Assistans AB, poserar tillsammans med Fredrik Reinfeldt, Sveriges fd statsminister, efter att hon fått ett signerad exemplar av "Halvvägs". Foto: Alexis Gainza.

Irina Gainza, VD för IGS Assistans AB, poserar tillsammans med Fredrik Reinfeldt, Sveriges fd statsminister, efter att hon fått ett signerad exemplar av ”Halvvägs”. Foto: Alexis Gainza.

Torsdagen den 26 november ägde rum Stora ledarskapsdagen, ett återkommande arrangemang som Kompetensinstitutet ansvarat för de senaste åren. Mer en tusen personer med ledande positioner, i såväl den privata som den offentliga sektorn, deltog i evenemanget på Berns-Chinateaterns konferenslokaler. Irina Gainza och Alexis Gainza, VD:n respektive Vice VD:n, på IGS Assistans AB, var med bland deltagarna.

Under Stora ledarskapsdagen fick medverkande ta del av praktiska erfarenheter inom ledarskap från några av Sveriges mest framstående ledare: Hans Vestberg, vd och koncernchef för Ericsson; Laura Hartman, chef för avdelningen analys och prognos, Försäkringskassan; Peter Wolodarski, chefredaktör för Dagens Nyheter; Azita Shariati, vd för Sodexo och “Näringslivets mäktigaste kvinna 2015″; Ingrid Bengtsson-Rijavec, Hälso- och sjukvårdsdirektör, Region Skåne; och sist men inte minst Fredrik Reinfeldt, Sveriges fd statsminister.

”Det var en högt inspirerande dag, fullt av aha-upplevelse, givande och vettiga råd men också av hälsosam skratt. Att leda förutsätter också att kunna ledas – av andras erfarenheter och lärdomar”, tyckte Irina, som dessutom var glad över att Fredrik Reinfeldt, oväntat stod där i mingelvimlet och signerade sin bok ”Halvägs”. ”Ja, det var faktiskt grädde på moset.”

 

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan