« Nyheter

IGS på Stora ledarskapsdagen


Irina Gainza, VD för IGS Assistans AB, poserar tillsammans med Fredrik Reinfeldt, Sveriges fd statsminister, efter att hon fått ett signerad exemplar av "Halvvägs". Foto: Alexis Gainza.

Irina Gainza, VD för IGS Assistans AB, poserar tillsammans med Fredrik Reinfeldt, Sveriges fd statsminister, efter att hon fått ett signerad exemplar av “Halvvägs”. Foto: Alexis Gainza.

Torsdagen den 26 november ägde rum Stora ledarskapsdagen, ett återkommande arrangemang som Kompetensinstitutet ansvarat för de senaste åren. Mer en tusen personer med ledande positioner, i såväl den privata som den offentliga sektorn, deltog i evenemanget på Berns-Chinateaterns konferenslokaler. Irina Gainza och Alexis Gainza, VD:n respektive Vice VD:n, på IGS Assistans AB, var med bland deltagarna.

Under Stora ledarskapsdagen fick medverkande ta del av praktiska erfarenheter inom ledarskap från några av Sveriges mest framstående ledare: Hans Vestberg, vd och koncernchef för Ericsson; Laura Hartman, chef för avdelningen analys och prognos, Försäkringskassan; Peter Wolodarski, chefredaktör för Dagens Nyheter; Azita Shariati, vd för Sodexo och “Näringslivets mäktigaste kvinna 2015″; Ingrid Bengtsson-Rijavec, Hälso- och sjukvårdsdirektör, Region Skåne; och sist men inte minst Fredrik Reinfeldt, Sveriges fd statsminister.

“Det var en högt inspirerande dag, fullt av aha-upplevelse, givande och vettiga råd men också av hälsosam skratt. Att leda förutsätter också att kunna ledas – av andras erfarenheter och lärdomar”, tyckte Irina, som dessutom var glad över att Fredrik Reinfeldt, oväntat stod där i mingelvimlet och signerade sin bok “Halvägs”. “Ja, det var faktiskt grädde på moset.”

 

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.jobbahososs

Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan