« Nyheter

IGS Assistans AB:s VD uppmärksammad i ”Dagens nybyggare”


Omslaget på "Dagens nybbyggare", nr. 10, 2014.

Omslaget på ”Dagens nybbyggare”, nr. 10, 2014.

Irina Gainza, VD:n till IGS Assistans AB, blev uppmärksammad i senaste numret av tidskriften ”Dagens nybyggare” (nr. 10, 2014). Helt oväntat men lika förtjänad hamnade Irina dessutom på omslagssidan, något som gör oss ännu stoltare.

I den berörda artikeln tar Irina upp bland annat hennes och företagets bakgrund, hur intresset för entreprenörskap växte fram, främsta hinder för hennes företagande samt framtida satsningar och planer.

”Dagens nybyggare” kommer ut två gånger om året. 5000 ex av tidskriften trycks det upp och distribueras på en gång till allehanda intressenter. Givetvis betyder det att IGS Assistans AB har fått “snålskjuts” i företagets marknadsföringsansträngningar. Nåväl, som man brukar säga: “All publicitet är bra.”… Men vi får lägga till: “Bra publicitet är ännu roligare.”

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan