« Nyheter

IGS Assistans på LO-seminariet


Irina Gainza, VD för IGS, pratar på seminariet. Till vänster om henne Ibbe Gnem, VD Distriktstandvården AB och Susanna Gideonsson, ordförande Handels. Till höger Björn Berling, moderator.

Irina Gainza, VD för IGS Assistans, pratar på seminariet. Till vänster om henne: Ibbe Gnem, VD Distriktstandvården AB och Susanna Gideonsson, ordförande Handels. Till höger Björn Berling, moderator. Bild: IFS.

Irina Gainza, VD för IGS Assistans, deltog den 7 maj i år i ett seminarium arrangerat av Internationella Företagarföreningen (IFS) i samarbete med fackföreningen LO. Seminariet handlade om den svenska arbetsmarknadsmodellen och tog bland annat upp frågor om ”kollektivavtal, tryggare arbetsmiljöer, attraktivare arbetsplatser”. Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO, var evenemangets portalfigur.

Irina Gainza poängterade under sitt framträdande vikten av kollektivavtalet – inte enbart för den anställdes trygghet utan även för företagens. Hon efterlyste dessutom ett samarbete med fackföreningar där parterna inte är i förhand fientligt inställda till varandra.

”Att IGS Assistans som privat assistansföretag bjuds till ett sådant evenemang är ett tecken på att arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer  är intresserade av att visa upp företag som föregår med gott exempel vad gäller anständiga anställningsvillkor för sina medarbetare”, tyckte Irina angående IGS Assistans deltagande i seminariet.

LO har publicerat på sin hemsida inspelning av seminariet ”Den svenska modellen i en ny tid”. För att se den klick här.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Jobba hos oss?

    Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

    Fyll i en intresseanmälan