« Nyheter

Aiai stängt 20-21 april 2015


Natten mellan måndagen den 20/4 och tisdagen 21/4 kommer Aiai vara stängt på grund av en ”servicelucka”. Den planerade tiden som Aiai är stängt är 2015-04-21 kl 00:01 – 2015-04-21 kl 03:00. Men som alltid när något ska fixas bör man ta klockslagen med en nypa salt. Det kan öppnas tidigare och det finns naturligtvis en risk att det behöver vara stängt lite längre.

Anledningen till stängningen är att Kaustik (som gör Aiai) ska göra vissa uppdateraringar samt att IGS Assistans kommer uppgraderas till en tjänst som kallas Aiai Enterprise.

Vi känner inte till i detalj vilka uppdateringar som Kaustik kommer göra på Aiai. De brukar berätta om ändringar som påverkar oss användare direkt på deras sidor. (www.aiai.se) Men det kan också vara ändringar under ytan som inte märks av oss användare.
Sedan nya layouten har vissa åsikter kommit in från er användare och vi har naturligtvis fört dessa vidare Kaustik, så kanske kommer man se vissa förbättringar utifrån detta åsikter.

För IGS Assistans innebär övergången från Aiai Standard till Aiai Enterprise att vi från IGS Assistans inte längre ska logga in via adressen www.aiai.se utan via adressen www.igsinternt.se.
Alla användare kommer behålla sina tidigare inloggningsuppgifter.
Inom kort kommer det gå att logga in direkt från vår hemsida (www.igsassistans.se) så att man bara behöver komma ihåg en viktig webbadress.

Övergången till Aiai Enterprise är ett första steg i att gå ifrån vår Hogiaportal som vi inte tycker riktigt håller måttet. Efter flytten kommer vi att flytta över allt som finns i dag på Hogiaportelen till IGS Internt (vårt nya Aiai) så att allt finns på ett och samma ställe.

Sammanfattningsvis:

  • Aiai är stängt natten mellan 20-21 april mellan kl 00:01-03:00.
  • När Aiai öppnar igen ska vi logga in på adressenwww.igsinternt.se.
  • Alla användare behåller sina befintliga inloggningsuppgifter.

Återkom gärna till denna sida igen för att se om vi har fått ytterligare uppgifter gällande detta. Vi kommer lägga ut ny information så fort vi själva får den här. Så länge det behövs kommer du alltid hitta en direktlänk till denna sida i menyn till vänster på vår hemsida.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan