Kunder

Kunder

Hanna Edman, Kund:

Jag valde IGS när jag skulle bli egen arbetsgivare i egen firma. Jag hade fått tips om företaget, och att de skulle vara kanon. Det lät ju bra, men jag trodde inte riktigt på det, många företag inom området assistans är ju bra på att marknadsföra sig och prata för sin verksamhet. Men det blev bättre än jag någonsin anat.

IGS är verkligen måna om sina kunder, jag vet, för efter att jag avvecklat min egen firma var jag ett kort tag kund hos dem. Det finns alltid någon att få tag i när man behöver fråga någon, även om inte just den personen kan svara på frågan, så återkommer de alltid så snart de kan. IGS vill ju också att kunden ska kunna få ut så ut så mycket som möjligt av sin assistans, den administrativa avgiften är låg, vilket gör att kunden har ett större utrymme för sparande.

IGS arbetar inte för att endast tjäna pengar, de vill att kunden ska vara nöjd, och ser också till att så blir fallet. När man som jag bor på en liten ort, långt från kontoret, kan det ju vara svårt att få samma service som de som bor nära, men jag tycker att IGS lyckats tillgodose mina behov på alla möjliga sätt med de medel som de har haft. Delvis på grund av avståndet har jag genom IGS fått hjälp att starta ett aktiebolag, vilket har varit en stor möjlighet för mig personligen.

IGS är bäst!

 

Hanna Edman

Morticia Bakken, Kund:

För mig som assistansberättigad är det viktigt att de personliga assistenterna har bra villkor. IGS Assistans AB har kollektivavtal så det är ordning på försäkringar, ersättningar, mm. Något som känns tryggt och bekvämt för mig. Och att jag som kund kan vara med och påverka hur mina assistenter ska ha det. Både i vardagen och vad det gäller utbildning och lönesättning.

MorticiaBakke

Stefan Sjöberg, Kund, med assistenter Pål Ranman och Mattias Jallow:

IGS ger både brukare och assistenter ett tryggt och professionellt samarbete.

Paul-Stefan-mattias

Thomas Elfgren, Kund:

Under den tid som jag haft IGS som administratör så har jag varit mycket nöjd. De uppdrag som IGS haft har skötts mycket bra. Snabb och effektiv hantering av framförallt löneadministration, upprättande av arbetsgivarintyg och handlingar till Försäkringskassan samt Skatteverket. Sammantaget är jag mycket nöjd med den effektiva och snabba hanteringen och jag kan varmt rekommendera IGS som administratörer för egna arbetsgivare.

Thomas-Elfgren

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.jobbahososs

Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan