Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Nedan hittar du våra lediga tjänster.  Tryck på titeln så kommer du till annonsen i fråga. Där skickar du in din ansökan till oss. Du har även möjlighet att bifoga ditt CV och personliga brev.  Godkända filformat är pdf, doc, docx & zip.

– Lycka till!

Aktuella tjänster

Tjej på 27 år i Norrtälje söker personal

Tjej på 27 år i Norrtälje med CP, autism och ADHD söker personal

Söker ett par personer,  en deltid/extra, och en heltid med möjlighet till utveckling och arbetsledaransvar, till viss del, ifall allt känns rätt.  Vi arbetar ständigt med kvalitetssäkring och vill ha dig som brinner för människors möjlighet att leva fullt ut. Vi vill kunna ge kvalitet, trygghet, arbetsglädje och stabilitet. För både dig och tjejen du kommer att arbeta hos.

Det är viktigt att du trivs och verkligen vill arbeta som personlig assistent, det är grunden för att det ska fungera.

Erfarenhet och kunskap kring autism är ett plus. Har du studerat beteendevetenskap, ledarskap och/eller specialpedagogik så är det en enorm tillgång.

Körkort ett måste och djurvana krävs.

Utbildning och handledning får du regelbundet. (samarbete med lära.se)

Arbetstider och arbetsuppgifter varierar. Sovande jour ingår.

Tjejen behöver stöd/hjälp med det mesta. Hon är aktiv med Kennel, som författarinna, modell ibland, tränar mycket fysiskt, älskar trädgårdsarbete och reser utomlands ett par gånger om året.Just nu håller hon på och skapar sig en karriär som den förebild hon är. Skriver också på sin andra bok.

Integritet är viktigt!

Skicka ansökan samt personligt brev till: rekrytering1021@igsassistans.se

Medarbetare till vår vikariepool!

5 platser.

IGS Assistans söker nu personliga assistenter till vår vikariepool. Vikariepoolen är till för dig som redan har en huvudarbetsgivare eller studerar men som vill arbeta extra. Våra kunder lever väldigt olika liv vilket gör att behovet av assistans är varierande.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig efter olika personer och dess behov. Det är meriterande om du jobbat som personlig assistent eller liknande tidigare. samt om du har B-körkort med tillgång till egen bil.

IGS Assistans erbjuder anställda i vikariepoolen bra lönevillkor och friskvårdssubvention.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent arbetar du där kunden befinner sig, kan vara hemma, på arbetet, eller ute på någon fritidsaktivitet. Vi brukar säga att du är kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning.
Arbetet innebär bl. a. personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor, följa med på aktiviteter och annat som ingår i kundens liv.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad.

Övrigt

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då flertalet kunder har husdjur.

Ansökan

Ange referens Vikariepool

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Anställningsomfattning och tillträde

Timvikarie vid behov om ca 8-30 timmar/månaden och upp till 70 % under sommaren. Tillträde omgående.

Lön

Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Tjänstgöringsort

Stockholm

Arbetsgivaren

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie vid behov om ca 8-30 timmar/månaden och upp till 70 % under sommaren.

Ansök om tjänst


* = obligatoriska fält

Du kan även gå till Platsbankens hemsida och fyll i ”IGS Assistans” på sökrutan”, så är du alltid uppdaterad om det finns lediga tjänster hos oss.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.