Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Nedan hittar du våra lediga tjänster.  Tryck på titeln så kommer du till annonsen i fråga. Där skickar du in din ansökan till oss. Du har även möjlighet att bifoga ditt CV och personliga brev.  Godkända filformat är pdf, doc, docx & zip.

– Lycka till!

Aktuella tjänster

Personlig assistent

Personlig assistent omgående till man i Enköping!

IGS Assistans kund i Enköping söker nu timvikarier omgående. Kunden är en man i 60- års ålder som är drabbad av en ryggskada vilket medfört att han är rullstolsburen. Han behöver timvikarier som kan hoppa in vid eventuella luckor.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller vårdbiträde. Som person är du lyhörd, positiv och inte är rädd för att ta ansvar samt kan arbeta med kort varsel. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då du kan behöva hjälpa kund med detta, meriterande om du kan Tigrinja.

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem och du är kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Arbetet innebär bl. a. hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv.

Övrigt
Vi ser gärna kvinnliga sökanden i åldern 30-50 år

Ansökan
Ange referens 1045

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Anställningsomfattning
Timanställning .

Lön
Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Tjänstgöringsort
Enköping

Tjej på 27 år i Norrtälje söker personal

Tjej på 27 år i Norrtälje med CP, autism och ADHD söker personal

Söker ett par personer,  en deltid/extra, och en heltid med möjlighet till utveckling och arbetsledaransvar, till viss del, ifall allt känns rätt.  Vi arbetar ständigt med kvalitetssäkring och vill ha dig som brinner för människors möjlighet att leva fullt ut. Vi vill kunna ge kvalitet, trygghet, arbetsglädje och stabilitet. För både dig och tjejen du kommer att arbeta hos.

Det är viktigt att du trivs och verkligen vill arbeta som personlig assistent, det är grunden för att det ska fungera.

Erfarenhet och kunskap kring autism är ett plus. Har du studerat beteendevetenskap, ledarskap och/eller specialpedagogik så är det en enorm tillgång.

Körkort ett måste och djurvana krävs.

Utbildning och handledning får du regelbundet. (samarbete med lära.se)

Arbetstider och arbetsuppgifter varierar. Sovande jour ingår.

Tjejen behöver stöd/hjälp med det mesta. Hon är aktiv med Kennel, som författarinna, modell ibland, tränar mycket fysiskt, älskar trädgårdsarbete och reser utomlands ett par gånger om året.Just nu håller hon på och skapar sig en karriär som den förebild hon är. Skriver också på sin andra bok.

Integritet är viktigt!

Skicka ansökan samt personligt brev till: rekrytering1021@igsassistans.se

Medarbetare till vår vikariepool!

5 platser.

IGS Assistans söker nu personliga assistenter till vår vikariepool. Vikariepoolen är till för dig som redan har en huvudarbetsgivare eller studerar men som vill arbeta extra. Våra kunder lever väldigt olika liv vilket gör att behovet av assistans är varierande.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att anpassa dig efter olika personer och dess behov. Det är meriterande om du jobbat som personlig assistent eller liknande tidigare. samt om du har B-körkort med tillgång till egen bil.

IGS Assistans erbjuder anställda i vikariepoolen bra lönevillkor och friskvårdssubvention.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent arbetar du där kunden befinner sig, kan vara hemma, på arbetet, eller ute på någon fritidsaktivitet. Vi brukar säga att du är kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning.
Arbetet innebär bl. a. personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor, följa med på aktiviteter och annat som ingår i kundens liv.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad.

Övrigt

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då flertalet kunder har husdjur.

Ansökan

Ange referens Vikariepool

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Anställningsomfattning och tillträde

Timvikarie vid behov om ca 8-30 timmar/månaden och upp till 70 % under sommaren. Tillträde omgående.

Lön

Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal.

Tjänstgöringsort

Stockholm

Arbetsgivaren

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie vid behov om ca 8-30 timmar/månaden och upp till 70 % under sommaren.

Personlig assistent till kille i Landvetter

Vi söker en personlig assistent till en kille på 12 år som heter Alexander och bor med sina föräldrar och 2 yngre systrar i Landvetter.

 

Alexander är en glad kille som älskar att busa och är lätt att tycka om. Han har bl.a. CP skada och autism och ett mycket begränsat språk men han förstår allt du säger och är tydlig i sitt eget sätt att kommunicera, mestadels med teckenspråk. Han behöver hjälp med nästan allt i vardagen som att äta, stå, gå, lek, samvaro, kommunikation, personlig hygien samt att hitta på och genomföra aktiviteter.

 

Alexander är en aktiv kille som gillar att göra utflykter, åka buss, spårvagn, besöka Liseberg, cykla och bada. Ibland själv och ibland tillsammans med resten av familjen. Det är dock nödvändigt att du har god fysik och ett stort intresse för Alexanders utveckling, då arbetet till viss del går ut på att sköta hans träning. Arbetet innefattar en del lyft.

 

Tjänsten gäller främst helg och extraarbete på deltid 8 till 16 timmar i veckan som går att kombinera med studier, tiderna och omfattningen kan till viss del anpassas efter din situation. Familjen bor i Landvetter med mycket goda bussförbindelser till Göteborg, det tar cirka 20 minuter att åka från Korsvägen till oss.

 

Är du intresserad av tjänsten eller har frågor kontakta oss och ansök gärna om registerutdrag redan idag. Tillträde till tjänsten i augusti med bredvidgång under sommaren.

 

Vi söker dig som:

  • Är rök- och drogfri
  • Känner stort engagemang för barn med särskilda behov
  • Har lätt att anpassa sig till förändringar och har en flexibel syn på arbetsuppgifterna.
  • Vill lära dig nya saker
  • Söker ett arbete som assistent under minst ett år
  • Är intresserad av att lära dig teckenspråk alternativt kan teckenspråk
  • Är flytande i det svenska språket
  • Är intresserad av alternativa träningsmetoder

 

     Välkommen med din ansökan till alex.ansokan@gmail.com!

PA sökes till korta intensiva pass!

Nu söker en av våra kunder personliga assistenter som kan jobba korta intensiva pass:

Jag är född 1971 som söker personliga assistenter.

Är Du rökfri, klarar att vara doftfri (dvs INTE använda hår- och hudvårdsprodukter samt tvätt- sköljmedel som innehåller doft/parfym, och utan parfym) när Du kommer till mig och behärskar svenska språket i tal och skrift (motsvarande gymnasienivå), har lätt för att lära och ett öppet sinne? Så kan Du läsa vidare för då kan Du vara den jag behöver.

Jag blir din arbetsledare och IGS Assistans AB din arbetsgivare.
Namnge CV och Personligt Brev ”ditt förnamn.ditt efternamn cv” och ”ditt förnamn.ditt efternamn brev” så jag hittar det.

Sök enbart som du kan ta korta pass.
Det är korta pass på eftermiddagarna (13:00-16:00) och sen kvällarna (21:00-00:00) 3h/pass.

Så det underlättar för dig om du bor längs T-banans blå linje mot Hjulsta.
Jag bor i Rinkeby (några minuter från T-bana och busshållplatser)

Din ålder, kön, nationalitet, sexuell läggning, religion spelar ingen roll!
Erfarenhet inom omsorg/vård är inte meriterande.
Det är andra saker som avgör om vi kan samarbeta i mitt liv.

Jag har flera funktionshinder; Ehlers-Danlos syndrom (som gör att bindväven i hela kroppen inte fungerar riktigt), Överkänslig mot dofter, parfymer, rök, balansrubbning, förlamningar, smärtsjukdomar, allergi, astma, hörselskada med tinnitus, Aspergers syndrom, ett neuropsykiatrisk funktionshinder och en del annat. Man måste klara se blod då jag har kolostomi (dvs påse på magen) och Suprapubisk Kateter (även kallad cystostomi, cystofix, bukkateter, SPK).

Då jag har väldigt lite socialt behov så är det av stor vikt att Du kan respektera det och hålla Dig i bakgrunden. Du måste vara noggrann, självständig och lyhörd, då jag ofta har väldigt ont och inte orkar vara tydlig. Du kommer självklart att få tydliga instruktioner av mig, och ha tillgång till det på papper. Arbetsuppgifterna kan gälla allt från handräckning vid matlagning till personlig hygien.

Tänker, planerar och strukturerar mitt liv gör jag själv.
Mina intressen av läsa, skrivande, akvarellmålning, hemgjord kosmetika, hudvårdsprodukter och en hel del annat.

P.g.a. hörselskadan är det viktigt att Du har pratar tydligt, då jag läser av ansiktsuttryck och läpparna. Bruten svenska är inget hinder.

Då jag använder manuell rullstol ute ibland ser jag det som en fördel om Du håller Dig i form.

Passar bra för personer som studerar.
Anställningsform: Timanställning, Timlön, Kollektivavtal
Tillträde: så snart som möjligt

Du måste ha en fungerande e-postadress.
Du behöver ha tillgång till Internet regelbundet. Företaget använder en tjänst på internet för att ha hand om schemaläggning, tidrapportering, lönespecifikationer och annan information.

Enbart skriftliga ansökningar maila pajobb@morticia.se så sänder jag mailar jag mitt formulär som ni fyller i och skriver ut och skickar mig.

Jag hör endast av oss till de personer som vi finner intressanta för en personlig intervju!

Ansök om tjänst


* = obligatoriska fält

Du kan även gå till Platsbankens hemsida och fyll i ”IGS Assistans” på sökrutan”, så är du alltid uppdaterad om det finns lediga tjänster hos oss.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.