Vicki200

Vicki Wedin

Kund- och personalansvarig

Vicki Wedin

Arbetsområde
Jag arbetar som kund och personalansvarig här på IGS. Detta innebär att jag har hand om våra kunder och assistenter ute i våra grupper. Då behovet av stöd och hjälp ser olika ut för alla våra kunder är mitt arbetsområde väldigt brett. Jag gör schema till assistenterna, hjälper till vid rekrytering, bemannar luckor i schemat, håller personalmöten, konflikthantering, mm.
För mig är det självklart att kunden och dennes assistenter skall stå i centrum i mitt arbete. Målet är att kunden skall kunna leva det liv den vill samtidigt som assistenterna har en bra arbetsmiljö där de känner att de gör ett viktigt jobb.

Bakgrund
Själv fick jag min assistans precis när lagen kom 1994. I och med den förändrades mitt liv och jag blev oberoende av vänner och familj. Från första dagen insåg jag att denna lag är något unikt och som vi måste jobba för att få behålla.
Jag har innan IGS jobbat på tre andra assistansbolag. Sammanlagt har jag jobbat inom branschen i 10 år. Dessa har varit spännande år då jag lärt mig att varje individ har olika behov och önskemål om hur assistansen skall se ut. Ibland blir det en stor utmaning att hitta balans mellan den assistansberättigades önskemål och alla gällande lagar och regler.

Varför IGS?
IGS ser på assistans med samma ögon som jag, att använda assistansersättningen till det som det är tänkt. Där det viktigaste är att varje kund känner att den får ut det mesta och bästa av sin assistans.
IGS är mån om sina anställda och jobbar för att de skall ha en så bra arbetsmiljö som möjligt. Dessutom råder det en bra sammanhållning på kontoret då det är en ganska liten arbetsplats där alla stöttar alla i arbetet.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.jobbahososs

Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan