anastasia200

 

Anastasia Alexeenko

Kund- och personalansvarig

Anastasia Alexeenko

Arbetsområde

Jag arbetar som kund- och personalansvarig och har till uppgift att ge stöd och vägledning till både kunder och personal. Mina ansvarsområden är schemaläggning, rekrytering av ny personal, bemanning, kund och personalmöte, med mera.

Bakgrund

Jag har en högskoleexamen med psykologi som huvudämne eftersom mitt största intresse är just människors psykologi och utveckling. Under mina studier har jag haft chansen att jobba vid sidan om, vilket gjorde att jag klev in i IGS redan för flera år sedan och arbetade som både personlig assistent och som timvikarie i receptionen. Utöver mina erfarenheter från IGS har jag arbetat på hemtjänst, förskola och Hvb- hem för både vuxna och barn med särskilda behöv.

Varför IGS?

Mina tidigare erfarenheter som personlig assistent samt som receptionist på IGS har gett mig möjlighet att få inblick i verksamheten och de värdegrund som erhålls, vilket har gjort att jag redan i tidigt skede visste att IGS är rätt för mig.

Är du i behov av personlig assistans?

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så hör vi av oss.jobbahososs

Jobba hos oss?

Arbete som den personliga assistenten utför har avgörande betydelse för kundens livskvalitet och värderas därmed högt i vårt företag.

Fyll i en intresseanmälan